52adventures                      

Shop

Första guideboken om Roslagsleden

shop_bok

Roslagsleden sträcker sig 190 kilometer från Danderyd i norra Stockholm genom landsbygd full av historia, för att slutligen nå det gamla fiskeläget Grisslehamn vid Ålands hav.
I den här boken beskrivs samtliga etapper, med nedslag i kulturhistoria och sevärdheter. Längs vägen passerar du runstenar, hällristningar och fascinerande kulturmiljöer som den gamla vapensmedjan Wira bruk och Albert Engströms ateljé, liksom utmärkta fågellokaler som Angarnssjöängen och Brosjön.

I boken får du också förslag på vandringar i direkt anslutning till etapperna: Vandring i runriket /GPS-vandra mellan krigslämningar/ I kungliga fotspår/Genom vargarnas revir/Weekendvandra med skärgårdskänsla/Vandring längs vikingarnas vattenvägar/Lilla postrundan

Beställ här och få den signerad!

280 kr + frakt 60 kr. Betalning till bankgiro eller mot faktura.
Skicka ett mail till info@52adventures.se med namn och adress för beställning.

 shop1  shop1  shop1  shop1

Inspirationsguide och karta över Roslagsleden

shop6

Komplett karta över Roslagsleden med inspirationsguide, levereras i vattentätt fodral. Lätt att bära med sig under vandringen.

150 kr + frakt 30 kr. Betalning till bankgiro eller mot faktura.
Skicka ett mail till info@52adventures.se med namn och adress för beställning.

Den officiella guideboken om Upplandsleden

framsida_upp

Upplandsleden tar med vandraren till flera av Upplands vackraste friluftsområden och naturreservat. Längs vägen finns möjligheter att slå läger i vindskydd vid ensligt belägna skogssjöar eller bo på herrgård och äta trerätters middag.
Den här boken består av två olika delar. Den första delen beskriver alla Upplandsledens etapper med detaljerade terrängkartor och information om grillplatser, vindskydd, kommunikationer med mera. Den andra delen utgörs av 24 förslag på korta och långa vandringsturer som tar fram det bästa som Upplandsleden har att erbjuda.

Beställ här och få den signerad!
280 kr + frakt 60 kr. Betalning till bankgiro eller mot faktura. 
Skicka ett mail till info@52adventures.se med namn och adress för beställning.

 upp_bar   upp_lov   upp_rast   upp_vandra